Stacaravans | Waterchalets

FunTear maakt speciaal voor gebruik op  vakantieparken en campings unieke Retro structuren met de kenmerkende FunTear karakteristieken. De zogenaamde vliegtuigbouw stijl. We maken recreatiewoningen onder de naam Funtear FunCabin met een breedtemaat van 3.70 meter. De standaard uitvoering van de Funtear FunCabin meet een lengte van 11.50 meter. In principe is elke lengte mogelijk. Als optie op onze Cabins bieden we een lantaarn dak (trolly top) waardoor we de wagen ook optisch anders kunnen maken. Onze cabins worden ook geplaatst op drijvende pontons waardoor ze ook toepasbaar zijn als waterchalet in jachthavens en natuurgebieden.

Voor de leisure parken biedt FunTear een uniek concept aan: Tin Can Town. In de USA, het land waar de oorsprong ligt van de vliegtuigbouw structuren, worden onze gepopnagelde aluminium constructies liefkozend ‘Tin Cans’ genoemd. Als belevingsconcept worden in Tin Can Town verschillende retro structuren geplaatst. Hierdoor ontstaat een uniek ‘Happy Days’ gevoel bij uw gasten. In combinatie met onze teardrops, motorhomes en zelfs de foodtrucks kunt u een unieke gethematiseerde ‘Tin Can’ beleving als glamping concept aan uw gasten aanbieden.

In 2018 wordt het eerste zogenaamde Tin Can Town Retro Resort gebouwd! Voor info belt u met 088-1161200 of een e-mail op rene@funtear.com. U bent van harte welkom in onze fabriek in Boxtel (graag op afspraak).

The ultimate aluminium glamping caravan in aircraft style

 

Funtear FunCabin Floorplan

 

This post is also available in: Dutch German

Facebook