All You Need Is Love Caravan (TV Show)

 

All You Need is Love Caravan – Dutch TV Show (since 1992)

most famous caravan in The Netherlands!

Al sinds 1992 wordt in Nederland de TV hit All You Need Is Love uitgezonden. Dr. Love: Robert Ten Brink host dit populaire programma wat tegenwoordig door RTL4 wordt uitgezonden. All You Need Is Love kent vele verschillende varianten waarvan de Valentijnsuitzendingen en de Kerstshow regelrechte toppers zijn. Vast onderdeel van de show is het vertonen van liefdesboodschappen en zogenaamde hartenkreten die worden opgenomen in een opvallende aluminium caravan. De All You Need Is Love Caravan is daarmee welhaast de beroemdste caravan van Nederland.

Er zijn verschillende merken aluminium caravans in de wereld. Since het seizoen 2012 maakt AYNIL gebruik van de caravans van FunTear. De eerste 4 jaar was dat de FunTear Retro 23 en sinds het seizoen 2016 is het een speciaal gebouwde FunTear Retro II XL.

Er is van de All You Need Is Love Caravan ook een eigen website beschikbaar, een Facebook page en een Twitteraccount. Meepraten op twitter kan via #aynil

De originele All You Need Is Love Caravan kan voor events, presentaties, roadshows en promoties per dagdeel (4 uur) worden ingehuurd.
Download hier de brochure of bel met 0411 616666 voor meer informatie. Mailen kan uiteraard ook naar rene@funtear.com

FunTear All You Need Is Love Caravan 2012

 

This post is also available in: Dutch German

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook